Bioresonanca


Ko je sod prepoln ...

Naše telo je vedno bolj obremenjeno s kemičnimi dodatki iz hrane in pijač, s strupi iz okolja, sevanji, zdravili in ostanki farmacevtskih spojin, ki jih najdemo v mesu in ne nazadnje pogosto tudi v vodi. Mnogi ljudje ne vzdržijo tolikšnih obremenitev; ko se sod prenapolni, se najprej pokažejo posledice, kot so nejasne preobčutljivostne motnje in kronična utrujenost, kar se nazadnje razvije v težke telesne motnje. Pri vsem tem so lahko vzroki težav bolnikov z enakimi bolezenskimi znaki povsem različni. Na žalost v takšnih primerih klasična medicina pogosto ne more odkriti pravega vzroka in vse bolnike zdravi enako.


BICOM bioresonančna terapija

BICOM bioresonančna terapija je naravna terapevtska metoda brez škodljivih stranskih učinkov. Izvaja se na BICOM aparatih, ki delujejo na fizikalni osnovi. Elektromagnetno valovanje se s pomočjo elektrod, pritrjenih na določene refleksne cone, preko dovodnega kabla prenese v terapijsko napravo Bicom. Le-ta zazna bolezenski nihajni vzorec, ki ga zrcalno obrne, tako kot iz negativnega filma nastane pozitivna slika.

Bicom

To zrcalno nihanje se ponovno vrača po odvodnih elektrodah v telo kot oslabljeno ali izbrisano bolezensko nihanje. S tem telo lahko ponovno okrepi svoje lastne regeneracijske moči. Zdravljenje z bioresonanco poteka brez bolečin in stranskih učinkov in je posebej primerno tudi za najmlajše. Zdravljenje z bioresonanco je še posebej uspešno pri alergijah, nevrodermatitisu, revmatskih boleznih, pri padcu odpornosti, prehladnih obolenjih, boleznih notranji organov, bolečinah hrbtenice in sklepov, glavobolih, migrenah, stanjih psihične utrujenosti ...

Bicom

Potek BICOM bioresonančne terapije

1. Diagnoza

S posebnim nebolečim testnim postopkom terapevt ugotovi, ali je prisotna netoleranca na določeno snov / živilo, ali so določeni organi oslabljeni in ali imajo strupene snovi negativen vpliv na telo. Tako terapevt v večini primerov hitro ugotovi najpomembnejši vzrok težav.

2. Terapija

Na podlagi diagnoze terapevt ve, katere obremenitve organizem najslabše prenaša in kakšna terapija je zanj potrebna. Najpogosteje izdela individualno prilagojen terapevtski načrt, pogovori pa se tudi o morebitnih potrebnih spremljajočih ukrepih. Pri terapiji bolniku, ki sproščeno sedi, terapevt na določena mesta na telesu namesti elektrode, določi parametre za posamezno terapijo in terapija se prične. Ena terapija običajno traja od 30 do 60 minut. Terapija je prijetna in popolnoma brez bolečin. Cilj terapije je, da izničimo vplive, ki povzročajo bolezen in telesu povrnemo njegove samozdravilne moči.


Kaj lahko storite sami, da podprete bioresonančno terapijo?

Predlagamo da:

- med obiskovanjem terapij ne uživate svinjskega mesa, kajti le-to obremenjuje vaš limfni sistem;

- jeste čim manj sladkorja, saj sladkor škoduje črevesju in posledično povzroča s črevesjem povezane bolezni;

- je prehrana sestavljena pretežno iz varovalnih živil brez dodanih konzervansov, umetnih barvil, arom, antioksidantov in emulgatorjev; najustreznejša je torej doma pripravljena hrana iz svežih živil brez predhodne industrijske obdelave;

- v času terapij pijete veliko navadne vode od 1,5 do 2 l na dan. Le z minerali revna voda lahko nase veže škodljive snovi, zato je navadna voda idealna pijača za razstrupljanje organizma;

- se vsaj 6 ur pred terapijo in po njej odrečete kavi in alkoholu;

- med obiskovanjem terapij ne uživate svinjskega mesa, kajti le-to obremenjuje vaš limfni sistem;privoščite vašemu telesu dovolj mirnega spanja na neobremenjenem ležišču; samo tako imajo telesne celice možnost, da se regenerirajo (priporočamo tudi sprostitvene vaje – joga, avtogeni trening ...).

Bicom